כבושים וחמוצים

מרכיב מרכזי בתהליך הליקוט לאורך ההיסטוריה היה גם שימור מזון. בגלל החורף הקצר בארץ היה צורך לשמר את המזון לעונת היובש וכן את פירות הקיץ שימרו לחורף. בשל עובדה זו יש לנו מגוון רחב של מתוכנים המשמרים צמחי בר שונים.


סך הכל: 5 מתכונים
מלפפונים חמוצים עם נירית הקמה
זיתים כבושים
שימור עלי-גפן למילוי
צלפים כבושים - מתכון נוסף
צלפים כבושים



חיפוש מתכונים


לדף מתכונים ראשי »
לרשימת המתכונים »

אזהרה
יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.
במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח.


uri

גינון חסכוני במים