סלטים קריםסלטים קרים

עלי חרדל עם לבנה

המתכון באדיבות אורי מאיר-צ'יזיק

צמחים המרכיבים מתכון זה: חרדל לבן
עונות איסוף:

סלט מהיר ופשוט להכנה, ומופיע במטבח הערבי כחלק מהמסורת המקומית


המרכיבים:  

  • צרור עלי חרדל
  • לבנה איכותית (עדיך מחלב עיזים או כבשים)
  • שמן זית

אופן ההכנה:
  1. קוצצים את עלי החרדל דק דק
  2. מוסיפים את העלים הקצוצים ללבנה ומערבבים היטב
  3. מתבלים בשמן זית ומגישים





דרוג גולשים: (107 מדרגים)

דרגו את המתכון:

שלח מתכון הדפס מתכון שלח לחבר






חיפוש מתכונים


לדף מתכונים ראשי »
לרשימת המתכונים »

אזהרה
יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.
במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח.


uri

גינון חסכוני במים  

israelbiz- בניית אתרים