סלטים קריםסלטים קרים

סלט עולש

המתכון באדיבות

צמחים המרכיבים מתכון זה:
עונות איסוף:

nתכון מאת חוסאם עבאס. מתאים גם לליל הסדר. 

לזיהוי עולש:  עלי עולש הינו שם כללי לעלים ממספר מינים של צמחים, מהבר  ומגידולים חקלאיים: עולש מצוי, עולש שמגדלים כגידול חקלאי, סלק בר, או עלי חסת המצפן צעירים.


המרכיבים: חומרים:

1 צרור עולש

1 בצל גדול

1 כפית סומאק

1/4 כוס שמן זית

1/4 כוס מיץ לימון

מלח


אופן ההכנה:
 מנקים את העולש וחותכים לחתיכות. קוצצים את הבצל. מעבירים לקערה. 

בוזקים על הכל את הסומאק ומקפיצים. יוצקים את השמן ומיץ הלימון, מתבלים במלח לפי הטעם, מערבבים ומגישים מיד.





דרוג גולשים: (54 מדרגים)

דרגו את המתכון:

שלח מתכון הדפס מתכון שלח לחבר






חיפוש מתכונים


לדף מתכונים ראשי »
לרשימת המתכונים »

אזהרה
יש ללמוד ולהכיר את הצמחים. רבים מהם רעילים ועלולים לגרום לנזקים בלתי הפיכים ואף למוות.
במקרה של ספק הימנעו מאכילת הצמח.


uri

גינון חסכוני במים  

israelbiz- בניית אתרים